Oude Schouw 6   
8491 MP Oude Schouw   
0566-652125   
postbus@oudeschouw.nl    

Aangesloten bij maitres de la table.

Home

Geschiedenis

Hotel
Restaurant
Faciliteiten
Mogelijkheden
Vergaderen
Trouwen
Arrangementen

Recreatie/Toerisme

Contact

Links

Mogelijkheden
Of het nu gaat om een vergadering of een huwelijksfeest of ....., ons hotel (en onze schepen!) zijn voor vele doeleinden beschikbaar. In het menu aan de linkerkant vindt u hierover meer informatie.

Inspirerende en motiverende spreker nodig?

Klaas Jansma
Bent u op zoek naar een inspirerende en motiverende spreker? Klaas is presentator, schrijver, verteller en verslaggever van Omrop Fryslân. Vele jaren heeft hij onze gasten op uiterst boeiende wijze als verteller aan boord van de schepen of in ons hotel vermaakt.

Wibo van de Linde
Wibo is globetrottend journalist bij Avro's Televizier, Tros Aktua en Time Magazine. Ook de spin-doctor in Afrika en Azië van Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen Sadruddin Aga Khan. En ENDEMOL-pionier in Duitsland voor Joop van den Ende en John de Mol. Inmiddels, de driekwart eeuw in jaren gepasseerd, waddenzee-avonturier in zijn verbouwde reddingboot. Anekdotes over de "woeste jaren" van de Nederlandse Televisie? De realiteit van de Derde Wereld? Managementlessen uit een weergaloos opmarcherend media-imperium? Of de do's en dont's van het Wad? Vraag't aan Wibo!